Форум Брацлава

Теми для публікацій та розмов


старе місто Брацлав в давнину одне з найві...
10 грудня 2008 (житель Брацлава)

Развитие. Что или Кто этому мешает?
19 жовтня 2008 S.Z. (Великий Дворник)

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Ip: 94.179.249.166 Тема: старе місто
Але ще не все втрачено. Звичайно, якщо порівнювати з столицею, то нічого тут вже не вдієш. Але якщо порівнювати з більшістю населених пунктів України, то переваг дуже багато.І найперше, на що слід звернути увагу, це придатність даного населеного пункту для життя. Маю на увазі не величину середньої заробітної плати робочих чи пенсіонерів, а співвідношення зарплати до того, що за неї можна отримати, та кількість зусиль, які мінімально треба робити, для того щоб прожити спокійно та мирно. Порівнюючи проживання в селищі з проживанням в практично будь-якому місті або селі можна знайти цілу низку переваг.Так, в селищі є всі переваги міського житття, але нема його недоліків. Є майже всі переваги сільського життя, але відсутні його недоліки. І Брацлав, як типовий представник селищ міського типу в Україні, в цьому розумінні , на мою думку, має найкращі умови для життя. Тут можна створити собі всі зручності міського життя - автоматизоване водопостачання, опалення, причому не залежне від якогось ЖЕКа чи іншої незрозумілої організації. А хто в місті може дозволити собі побудувати приватну баню? Отож-бо й воно. А в нас вони зустрічаються мало не в кожного господаря. 
   Окремо слід сказати кілька слів на модну тепер тему екології. Чи може бути в місті таке чисте повітря, як в селі? А таке чисте, як в селі повітря, але ще й без характерного для села запаху гною? Так, таке може бути лише в Брацлаві ;) ... А вода? Чи може в місті текти з крана вода, що не смердить хлоркою, не жовта від іржі? Вода прямо з чистої криниці ? Правильна відповідь - не може. А може - в нас, в селищі над Бугом.
   А можливості відпочити? Напевно, ніде нема такої кількості красивих пейзажів, які можна знайти в Брацлаві. У нас є все - річка для рибалки, ліс для грибника, скелі для скелелазів, гірки для лижників, і , звичайно, для всіх - просто неймовірна кількість барів, ресторанів та просто забігайлівок, де можна випити пива і посидіти з друзями (звичайно, з розрахунку на душу населення) як  у нас, в Брацлаві.
    І це ще не все....

10 грудня 2008

Ip: 94.179.249.166 Тема: старе місто
Брацлав в давнину одне з найвідоміших міст України, зараз практично нікому не відоме.

10 грудня 2008


1


  Закрити  
  Закрити